MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

Expert voor EMC-oplossingen die speciale filters voor frequentieomvormers van Mitsubishi Electric aanbiedt.

EMC-oplossingen met speciale filters voor frequentieomvormers van Mitsubishi Electric

De Schaffner Groep loopt internationaal voorop in de ontwikkeling en productie van oplossingen die een efficiënte en betrouwbare werking van elektronische systemen veiligstellen. Het veelzijdige aanbod bestaat uit EMC-componenten, harmonischen-filters en magnetische componenten alsmede uit de ontwikkeling en realisering van klantspecifieke oplossingen. Schaffner-componenten worden toegepast in energie-efficiënte aandrijfsystemen en elektronische motorbesturingen, in wind- en fotovoltaïsche installaties, in de spoorwegtechniek, in gereedschapmachines en robots alsmede in stroomvoorzieningen van een groot aantal elektronische apparaten, bijvoorbeeld in de medische techniek of in de telecommunicatie. Met een productieve wereldwijde organisatie begeleidt Schaffner klanten wereldwijd ter plaatse en breidt de internationaal leidende marktpositie met continue investeringen in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop consequent uit.

Elektronische motorbesturingen maken een opvallende daling van het specifieke energieverbruik mogelijk, en componenten van Schaffner ondersteunen in deze qua efficiëntie optimale elektronische motorbesturingen de betrouwbare functie van de aandrijvingen en de storingvrije implementatie in totale systemen.

Partnerschap om aan de eisen van de klant te kunnen voldoen

Mitsubishi Electric heeft samen met haar jarenlange partner Schaffner speciale filters voor Mitsubishi-omvormers ontwikkeld die aan de eisen van klanten voor speciale producten van hoge kwaliteit voldoen.

Schaffner