MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

Zeer hoogwaardige planeetwieldrijfwerken van Wittenstein alpha zijn nu geïntegreerd in de systeemoplossingen van Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric heeft haar toepassingsspectrum uitgebreid met dynamische, efficiënte en volledige mechatronica-oplossingen. Dit gebeurt door de samenwerking met de e-F@ctory-partner WITTENSTEIN alpha, waardoor de innovatieve planeetwielendrijfwerktechnologie van deze drijfwerkspecialist in het besturingsplatform van Mitsubishi Elecrtic wordt geïntegreerd.

De samenwerking van Mitsubishi Electric en WITTENSTEIN alpha leidt tot systeemoplossingen zonder concurrentie, die op een zeer diepe expertise zijn gebaseerd en claimen aan de uitgebreide eisen van alle klanten te kunnen voldoen.

WITTENSTEIN alpha is de leidende fabrikant van planeetwieldrijfwerkkoppen met geringe drijfwerkspeling, rechthoekige servo-drijfwerkkoppen, tandheugelsystemen en koppelingen. Mitsubishi Electric is één van de in de wereld leidende fabrikanten van besturings- en automatiseringstechnologie.

Hygiënetoepassingen

Mitsubishi Electric is bekend om haar oplossingen in hygiënegevoelige sectoren, zoals voedingsmiddelen & drank, farmacie en cosmetica. Met de e-F@ctory-partner WITTENSTEIN alpha is deze competentie door het volledige bereik van voor hygiënesectoren ontwikkelde drijfwerkkoppen (EHEDG-gecertificeerd) en door motoren voor gebruik in een hygiënische en steriele productieomgeving uitgebreid.

De drijfwerkkoppen maken nieuwe vrijheidsgraden mogelijk voor de ontwikkeling, omdat deze direct in het proces kunnen worden geïntegreerd, omdat deze geschikt zijn voor het directe contact met voedingsmiddelen en bestand zijn tegen chemische reinigingsmiddelen.

Speciale optie voor delta-robots: Hygiëne-design-drijfwerkkop HDP met aandrijfflens.

Ontwerp van de complete aandrijflijn

Met de drijfwerkkop- en motor-ontwerpsoftware cymex® beschikt u over de beste oplossing in deze klasse voor het mechatronica-ontwerp. Codian Robotics bijvoorbeeld en andere klanten maken gebruik van de dynamische oplossing van Mitsubishi Electric en de e-F@ctory-partner Wittenstein alpha. Door hun jarenlange engineering-kennis, hun erkende methodische en software-expertise alsmede hun portfolio met uiterst krachtige producten kunt u oplossingen met onovertrefbare technische gegevens genereren. Perfect passende en toegesneden oplossingen leiden tot een compact design en kostenbesparingen.

Wittenstein