MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

De MES IT-interface voor het iQ Platform maakt een directe koppeling van het productieniveau met de bedrijfssystemen, zoals bv.Oracle, DB2, enz. mogelijk.

Telit deviceWISE is een op bedrijven gericht platform voor het industriële internet der dingen. Mitsubishi Electric en Telit (vroeger ILS Technology) werken al lange tijd samen om productiemachines en processen via haast alle beschikbare databanksystemen, berichtenwachtrijen en applicatieservers, inclusief IBM, SAP, ORACLE en Microsoft, met bedrijfsmanagementsystemen en toepassingen te verbinden. De technologie van deviceWISE is naadloos geïntegreerd in de MES-interface IT voor het iQ-platform om bedrijven erbij te ondersteunen om hun operationele efficiëntie te verbeteren en bedrijfsinnovatie rondom de samenwerken en de onderhoudvoorspellingsmodellen te creëren.

De geïntegreerde MES/deviceWISE-oplossing transformeert productieprocessen, het gebruik van energie en natuurlijke hulpbronnen, het transportwezen en het management van detailhandeltransacties door verbeterde connectiviteit, real time-data en geavanceerde analysemethoden, hetgeen leidt tot betere prestaties, grotere betrouwbaarheid en een beter concurrentievermogen, en dat binnen fabrieken, afgelegen locaties en over de gehele toeleveringsketen. Leidende fabrikanten vertrouwen op devideWISE bij de real time-gegevensanalyse voor preventieve en efficiënte bedrijfspraktijken door de registratie, analyse en automatisering van bedrijfsprocessen rondom gegevens uit het internet der dingen.

Klanten gebruiken onze beproefde oplossing met de MX MES-interface IT voor betere en snellere beslissingen alsmede om oplossingen te vinden voor:

  • een slankere productie
  • een succesvolle coördinatie van de leverketen
  • een stijging van de winst

De MES-interface IT helpt productiebedrijven om snel, efficiënt en veilig aan de benodigde gegevens te komen om daardoor betere beslissingen te treffen en een duidelijke weg in de richting van efficiëntie, maximale productiviteit en een effectief leverketenmanagement in te slaan.

Wat andere klanten doen:

  • Materiaalvervolging voor hogere efficiëntie
  • Verbetering van het voorraadbeheer
  • Voorkomen van terugroeping door het volgen van de componenten
  • Vervanging van gegevens zonder programmering
  • Bescherming van systemen tegen uitvallen door reductie van de risicofactoren
  • Wijziging van recepturen met slechts minimale inspanning