MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

Dit besturingssysteem voor watermanagementoplossingen is volledig geïntegreerd in de omgevingen van GX IEC Developer en iQ Works van Mitsubishi Electric.

ME-Automation Projects biedt een DCS voor watermanagementoplossingen met volledig geïntegreerde ondersteuning van GX IEC Developer en iQ Works van Mitsubishi Electric. De bewaking, bediening en besturing van een industriële installatie vindt plaats via het distributed control system (DCS). Het DCS PMSX®pro is zo ontworpen dat aan alle eisen die aan beschikbaarheid, zuinigheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit worden gestel, in zijn geheel wordt voldaan. Het wordt gekenmerkt door een sterke unificering van hard- en software en bestaat uit een afgestemd systeem van gestandaardiseerde automatiseringsvoorzieningen.

De geïntegreerde helpfunctie alsmede de krachtige gereedschappen voor diagnose, simulatie en kwaliteitsbewaking ondersteunen het personeel bij een efficiënte bedrijfsvoering.

Effectief projectmanagement

ME-Automation Projects biedt naast oplossingen voor zuiveringen en drinkwaterinstallaties automatiseringsoplossingen voor krachtcentrales en afvalverbrandingsinstallaties alsmede vernieuwende regeltechniek en een effectief projectmanagement.

ME-Automation Projects