MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

Innovatieve oplossingen voor de Ethernet-aansluiting van PLC-besturingen van externe aanbieders, speciaal voor de connectiviteitsvergroting in combinatie met de MES IT-technologie van Mitsubishi Electric.

INTERFACE LINK voor Siemens S7++: De makkelijkste weg naar het importeren van gegevens in de MES-interface

Grotere flexibiliteit – lagere kosten

Als onderdeel van het iQ-platform verenigen de MES IT-modules van Mitsubishi het beste uit IT en Factory Automation in één enkele module die gemakkelijk in de moduledrager van een iQ-PLC kan worden gestoken. Deze technologie maakt het uw productie-installaties mogelijk om een massa van eenvoudig selecteerbare gegevens voor uw lokale of bedrijfsinformatiesystemen en databanken in real time ter beschikking te stellen.

Snel en eenvoudig

Eén van deze apparaten is de interface voor de Siemens S7++ van de firma IBHsoftec, één van onze partners in de e-F@ctory Alliance. Dit unieke apparaat maakt het u mogelijk om uw PLC zonder geïnstalleerde Ethernet-kaart via een standaard-router of een VPN-verbinding te besturen. Deze sneller en eenvoudige oplossing is een kostenefficiënte weg om informatie uit uw Siemens-PLC te versturen, zonder bestaande installaties te beïnvloeden.

Flexibele oplossing

Als alternatief voor de aansluiting van een S7 200®-, S7 300®- of S7 400®-PLC op een PC met Ethernet-interface, is het gebruik van de adapter „IBH link S7++” de flexibelere oplossing. De adapter kan via een HUB of een schakelaar of via een gekruiste netwerkkabel direct op de netwerkkaart van uw PC worden aangesloten.

Eenvoudige configuratie

Het stuurprogramma IBHNet biedt directe en variabele toegang met standaard programmeertalen, zoals Visual Basic of Delphi. De configuratie van de adapter is heel eenvoudig en normaal gesproken in enkele minuten gebeurd.

Programmering en ondersteunde talen

Naast de programmeermogelijkheden wordt ook een programmeerinterface voor HMI-bedieningsapparaten geleverd.

IBHsoftec