MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

Delta-robot voor high-speed-pick-and-place met naadloze integratie in die Mitsubishi-besturing

In samenwerking met Codian Robotics, een partner van de e-F@ctory-alliantie is het Mitsubishi Electric gelukt om het in de industrie leidende portfolio van delta-robots naadloos te integreren in de wereld van Mitsubishi Electric.

Het resultaat is een zeer krachtige oplossing met delta-robots die eenvoudig in een verpakkings- of vullijn kunnen worden geïntegreerd. De naadloze integratie in het iQ-platform maakt een directe gegevensuitwisseling mogelijk tussen de Codian-robot en het bovengeschikte automatiseringssysteem die initiatieven voor procesoptimalisatie, zoals Industrie 4.0 of het industrie-internet-consortium (IIC) ondersteunt.

De delta-robots van Codian Robotics zijn ontwikkeld voor pick-and-place-toepassingen in een nichemarkt. Met hun geoptimaliseerde grote verscheidenheid aan speciale oplossingen verrijken zij het robot-portfolio van Mitsubishi Electric.

Grote capaciteiten

Als innovator bij de ontwikkeling van de parallelle kinematische robottechnologie heeft Codian Robotics de toepassing van lichtgewicht- en toepassingsspecifieke materialen, zoals koolstofvezel, titanium, geanodiseerd aluminium, roestvrij staal en kunststof versneld.

Typische toepassingen, zoals voedingsmiddelen & drank, cosmetica en farmacie - dit zijn allemaal sectoren, waarin Mitsubishi Electric een goede reputatie zonder concurrentie voor uiterst kwalitatieve automatiseringssystemen geniet.

De HD-serie van Codian Robotics is ontwikkeld als speciale delta-robot voor hygiënetoepassingen.

De waterdichte HD-serie van Codian Robotics is voor de meest gevraagde toepassingen uit voor de hygiëne toegestane materialen opgebouwd.

Codian