MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

IT-infrastructuur en managementsystemen voor ondersteuning van de verbinding van productiegegevens met overkoepelende besturingssystemen voor communicatieoplossingen van Mitsubishi Electric.

IT-expertise voor de fabricage-industrie

Informatiemanagement voor de automatisering – ontdekking van nieuwe productiviteit

De MES-IT-interface van Mitsubishi Electric is een beproefde oplossing om gegevens van productiesystemen beschikbaar te maken voor verdere verwerking door IT-bedrijfssystemen.

Door de oprichting van de e-F@ctory Alliance heeft Mitsubishi Electric doelgericht partners gekozen om de eigen capaciteiten door de combinatie met topklasse oplossingen uit te breiden.

Atos Origin heeft zich als partner bij de e-F@ctory Alliance aangesloten die op dat punt aansluit, waar de MES-IT-interface eindigt. Mitsubishi Electric levert de gegevens aan het bedrijf en Atos Origin de oplossingen om deze gegevens te bewerken en deze in het gehele bedrijf als transparante en bruikbare informatie ter beschikking te stellen.

Atos Origin en SAP®

Atos Origin is een internationaal leidende aanbieder van IT-diensten met wereldwijd meer dan 5000 SAP®-adviseurs, die uit de ervaring met meer dan 1.500 projecten kunnen putten. Ter ondersteuning van de fabricage-industrie heeft Atos Origin meerdere competentiecentra opgericht die kant-en-klare oplossingen en beproefde processen bieden voor verschillende industrieën, zoals autofabricage, chemie, farmacie, olie, gas en consumer-producten.

Echte integratie

Atos Origin heeft het initiatief „SAP® Maximize Manufacturing Together (MMT)” voor de realisering van de perfecte fabriek ontwikkeld, waarmee omvangrijke oplossingen voor de uitdagingen van producerende bedrijven ter beschikking worden gesteld. Enkele belangrijke voordelen van het MMT-initiatief zijn: Lagere kosten voor productie en afval, optimale planning, besturing en bewaking van productieprocessen en het behalen van hogere rendementen over het ingezette kapitaal.

Atos Origin