MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

Mitsubishi Electric onderzoekt en past voortdurend de nieuwste technologieën toe bij haar producten uit het gebied van de industriële automatiseringstechniek. Dit leidt onvermijdelijk tot nieuwe productreeksen en series met steeds groter nut voor de gebruikers, hetgeen naast een langere levensduur ook resulteert in nieuwe functies voor vereenvoudiging van complexe taken. Deze natuurlijke constructie- en ontwikkelingscyclus betekent dat er van tijd tot tijd oudere generaties producten zijn, waarbij functie en vermogen weliswaar nog altijd leidend zijn, deze echter niet langer als hoofdproductlijn van Mitsubishi Electric Factory Automation in Europa worden aangeboden. Deze producten maken nu deel uit van onze „Silverline“.

De Silverline-producten worden zolang aangeboden als deze voorraadmatig beschikbaar zijn. Service en support worden in de gebruikelijke omvang nog tot 7 jaar daarna aangeboden. Zoals vele bestaande gebruikers reeds weten, hecht Mitsubishi Electric bij de ontwikkeling natuurlijk grote waarde aan compatibiliteit met vorige versies. Daarmee wordt gewaarborgd dat de eenmaal gedane investeringen van onze klanten in hun automatiseringscomponenten beschermd en bewaard blijven.

U vindt een volledige lijst van de huidige Mitsubishi Electric Silverline-producten in het betreffende gedeelte van onze e-shop.

Vervang eenvoudig uw Silverline-product

Hier vindt u de huidige producten die wij bij een vervanging aanbevelen:

Kom meer te weten over ons huidige productassortiment onder het kopje Producten op onze website.