MITSUBISHI ELECTRIC Veranderingen ten goede
Belgium

Meer dan 40 jaar succesvol in Europa

Mitsubishi Electric staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten - ook op het gebied van de productieautomatisering. PLC's, CNC-besturingen, aandrijfoplossingen, industrierobots en erodeersystemen van Mitsubishi Electric behoren tot de onbetwist meest productieve op de markt en staan garant voor een succesvolle bedrijvigheid in Europa al meer dan 40 jaar.

Gebruikers van alle branches profiteren van gedegen producten, op maat gemaakte oplossingen en omvangrijke service- en supportdiensten. Mitsubishi Electric-vestigingen in heel Europa en ons omvangrijke netwerk van verkooppartners in EMEA garanderen een uitstekende klantenservice en een snelle levering in heel Europa, het Nabije Oosten en Afrika.

De Europese hoofdvestiging van de fabriekautomatisering EMEA bevindt zich in Ratingen bij Düsseldorf. Deze is onderdeel van Mitsubishi Electric Europe B.V., die sinds 1978 in Duitsland is vertegenwoordigd, een 100% dochtermaatschappij van Mitsubishi Electric Corporation, Japan. De rol van fabriekautomatisering EMEA is om verkoop, service en support via het netwerk van lokale vestigingen en verkoopdealers in de gehele EMEA-regio te beheren.